Skendöd av Louise Boije af Gennäs

Del två av tre i Motståndstriologin- del 1 Blodlokan.

Efter allt som hände i Stockholm, med Bella, Micke och alla pappas gamla kompisar, så har Sara varit hemma i Örebro för att få lite distans till allt overkligt som skedde. Hon bestämmer sig för att stanna kvar i Stockholm trots allt som hänt, även om hon säljer sin flotta lägenhet och byter både stadsdel och jobb. Hon söker och får ett jobb på den fantastiska konsultfirman McKinley och lär känna Johan. Det tar ett tag innan hon vågar ge efter och de blir tillsammans. 
Hon får en djupare kontakt med Sanna, hon som faktiskt mobbade Sara när de gick i skolan och Andreas, tidningsreportern. 

Är det någon som fortfarande lurar i utkanten? Varför blir hennes mamma så sjuk? Och kan hon lita på Johan? Och Sanna & Anderas? Vad är Motståndet och vem tillhör där?

Del två av tre. Att som ung kvinna utsättas för så mycket konstigheter att man själv tror att man är galen. Låter som modern tortyr. 
Återigen spelas mycket av det som händer i artiklar och nyhetsprogram där högst aktuella politiker och affärer har en central roll. Det gillar jag! Det blir ens lite mer ’på riktigt’ när det binds samman av faktiska, aktuella skeenden. 

Bok från Bookmark förlag.
ISBN 9789188545749

Ett svar på ”Skendöd av Louise Boije af Gennäs”

Kommentarer är stängda.