Änglarna dansar i gryningen av Camilla Davidsson

Den tredje boken om Emma, som fortfarande inte hittat lugnet i tillvaron.

För ett år sedan gick hon pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela och sommaren som nyss passerat spenderade hon på Fårö, där hon hjälpte till på Harriets B&B.

Den charmerande, men 20 år äldre, Olle hyr hon en stuga av och Alex, Stockholmskillen hon inleder en flirt med följer med in i denna boken också.

Emma flyr Fårö ganska snabbt när hon fick besked som var svåra att ta in.

När hösten kommer försöker hon fortsätta sin relation med Alex, men den är inte okomplicerad och blir inte alls som hon trott. Hon stöter på Olle av en slump i Stockholmsvimlet och hans trygga röst och varma kramar ger henne den trygghet hon saknar. Men att han är så mycket äldre genererar pikar och kommentarer i båda deras bekantskapskretsar.

Hon flyr igen. Denna gång till Harriets hotell i Deja på Mallis. Hon trivs när hon återigen får hoppa in bakom disken och jobba.
Vad ska hon göra med Alex? Och Olle?
Och hur ska det gå med jobbet?
Vad vill hon egentligen göra med sitt liv..
Hon behöver hitta en plats där hon kan andas och trivas som hon är. Och hur är hon då?

Och så är det sommar igen…

Mycket tankar och virrvarr när jag läser. ”Men åh- gör sådär”! Och så kommer en vändning som gör att tanken lika snabbt vänder.. Bra flyt och spännande liv hon lever. Men jag är tacksam över att kunna följa henne på håll.

Från Pocketförlaget
ISBN 9789175792132