Årssummering

Under sommarsemestern 2019 tog jag mig tid och rensade upp på hemsidan jag haft i många år och gjorde mig en bokblogg. Detta för att jag enkelt ska kunna ha koll på vad jag läser och dela med mig av mina bokerfarenheter och tankar.

Hur många som faktiskt läser här har jag ingen aning om, för jag får inte statistiken bakom att funka..

* Jag har under året läst 90 böcker.

* Jag har försökt lära mig lyssna på böcker men det tycker jag är svårt. Det funkar en liten stund sen tappar jag fokus.

* I november drog jag igång ett instagramkonto; frolids_bokhylla och på nyårsafton fick jag följare nr 500!

* Jag har fått kontakt med både förlag och författare av vilka jag får böcker att recensera. Det är spännande och utmanande! Och roligt!

Framöver då? Ska jag sätta några mål med läsningen under 2020 så blir det såhär:

* Läsmål 60 böcker. Ja jag vet att det är lågt, men rimligt, eftersom jag gått upp i arbetstid. Jag ska prova arbeta 75% ett tag framöver och det känns som det är rimligt att dra ner på lästiden då.

*Köpstopp! Jag tänker inte köpa någon bok. Jag tänker att biblioteket är en resurs som jag ska använda i större utsträckning än idag. Och om det kommer någon bok som jag måste ha i min egen bokhylla så önskar jag mig den i present. Förhoppningsvis kan mina kontakter med vissa förlag fortsätta under året också.

* Läs hyllvärmare! Japp. De där böckerna jag har som jag bara var tvungen att köpa, men inte hunnit läsa än.. De ska jag läsa i år. Minst en varje månad.

Sen finns det massor av läsutmaningar på olika teman som jag tänker använda som inspiration, men inte fylla fullt ut.

Har du några läsmål?

God fortsättning