Self love av Louise Strömberg

Om du känner att du inte lever upp till dina egna förväntningar? Att du skulle behöva bli lite smalare, få ett bättre jobb för att må bra och trivas med dig själv? Känner du dig som en bluff och jagar efter ett mål som känns ouppnåeligt?

Du ska istället tänka tvärtom! Det är relationen till dig själv du ska arbeta på och hitta ditt eget inre värde. Du har en stor inre rikedom och vem vet vilket fantastisk potential du besitter? Det är dags att släppa taget om den inre kritikern och istället försöka förstå det egna värdet.
Du borde älska dig själv villkorslöst. 

Detta är inte ’ännu en av alla självhjälpsböcker’, utan en bok som är helt rätt i tiden. Den innehåller inte en enda pekpinne utan bara pepp och kärlek på ett mycket tillgängligt sätt.
Det är inte en bok att hastigt läsa igenom, med plattityder och ytligheter, utan en bok för dig som verkligen vill göra en förändring. Steg för steg, kapitel för kapitel.
Boken är full av tankar och inspiration och verktyg att ta sig igenom varje kapitel. Louise har samlat kunskap från hjärnforskare till meditationsmästare och har formulerat det med ett tillgängligt språk.

Den startar vid början. Hur bemöter man och tar hand om sitt inre barn?
Hur ska en göra för att förändra sitt tankesätt och hur funkar det med visualisering och meditation? Det handlar om självkärlek, kroppskärlek, tacksamhet och good enough. 
Boken innehåller en hel del goda recept och grunderna i yinyoga förklaras med både text och bild. Så bra!

Jag har läst boken, men inte gjort jobbet. Det ska jag göra. När jag orkar. 


Boken är utgiven av Bladh by Bladh 
ISBN: 9789188917522