Gott nytt läsår!

Jag älskar böcker, om någon har missat det.  Att få möjlighet att resa och se andra platser, andra världar utan att resa mig ur soffan är så behagligt. Särskilt nu när resandet på egen hand varit väldigt begränsat, men många av platserna som jag läser om kommer jag aldrig kunna besöka på egen hand.

Jag tycker om att ta del av andras vardagar, med både stora som små problem. Det är en väldigt bra anledning att låta bli att låsa in mig i mina egna.  

Mitt konto på Instagram bara växer och jag är så glad över att mina recensioner mottas med glädje. Jag tycker om att få boktips och alla utmaningar som florerar på Bookstagram är kul, även om jag under hösten inte varit så delaktig av flera skäl.

Stort tack till alla fantastiska författare och förlag som låtit mig läsa era böcker under året. Det är en ynnest och jag är så tacksam! Jag är fullkomligt överväldigad av mängden överraskande bokpost som kommit under året. TACK!

Mina mål

Så var det det här med måluppföljning. Hur har det då gått med mina mål för läsningen?
Om vi tittar på hur jag tänkte för ett år sedan…

Läsmål på 100 böcker
Jag har läst 99 böcker. Det är nära nog.

Köpstopp, förutom signerade böcker
Det har varit väldigt enkelt att hålla i år. Jag har haft böcker att läsa ändå. Och lite till…  

Minst 10 Hyllvärmare
*hahaha* Varför läsa gamla böcker när det hela tiden ges ut nya? 


Mina mål för 2022 så blir nästan samma:
Läsa 100 böcker, inte köpa– förutom signerade böcker. 
Inte ha mer än fem lästa, orecenserade böcker i hyllan  (Det här är ett svårt mål! Just nu är det elva böcker som jag läst och väntar på recension)  

Jag önskar er ett fantastiskt 2022! 
Gott nytt år och God läsning!