MeloDrama Queens : Vad kan gå fel! av Nanne Grönvall

Mimmi och Pirjo var båda stora artister på 90-talet och avskydde varann. Nu får de besked att de är inbokade på en ny turné, tillsammans. Det är fortfarande en kamp om vem som är den största stjärnan och det är en hel del fula knep som tas till. Dessutom kommer ännu en artist, ett ungt stjärnskott, följa med, för att blanda generationerna i publiken. 
Framförallt får vi följa Mimmi och hennes vänner i MeloDrama Queens. De möttes en kväll för eeevigheter sedan och har sedan dess stöttat varandra i den tuffa nöjesbranschen. Att fortfarande hålla sig aktuell i den nya floran av social media är inte helt lätt. 

Det är snabbt, roligt, dråpligt. Musikdivor, drama och konkurrens. Händelserna är intensiva och många, och det skulle vara kul att få veta hur mycket som faktiskt hänt på riktigt. Även om det är (rejält?) tillskruvat så låter en del riktigt trovärdigt. Hon kan sin bransch, Nanne..


Utgiven av Lava förlag
ISBN: 9789189261525
Antal sidor: 267