Balkong med havsutsikt av Hanna Blixt

Nora och Viktor ser fram emot bröllopsresan; En lyxkryssning i Karibien! Tänk att få njuta av varandra i en vacker omgivning, utan alla måsten och vardag. Sol, turkost hav, sandstränder och massor av god mat. De har bjudit med sina bästa vänner, Vega och Kim, på resan. 
Det visar sig ganska omgående att det är något som hänt mellan vännerna och det kilar strax in sig mellan Nora och Viktor också. Vad tycker de egentligen om deras respektive vänner och var ligger lojaliteten?  
Utflyktsdagarna blir inte riktigt som Nora planerat och hon blir mer och mer irriterad. Viktor dessutom vägrar prata om det gamla uret han bär med sig på resan..

Drygt hundra år tidigare så begraver Anders ännu ett av sina barn. Han ser bara en utväg att ge sin familj bättre förutsättningar- att ge sig av till Amerika. Sen kan familjen komma efter. Det blir en händelserik resa bland arbetarna som kolare över Atlanten, på fartyget Titanic. 

Detta är den tredje delen i Leksands-sviten om Nora och Viktor, den går att läsa fristående, men jag rekommenderar att du läser dem i ordning.
Paret träffas i Glasveranda med sjöutsikt och tillsammans startar de upp Galleriet vid vattnet. Boken är trivsam och romantisk feelgood-serie med en historisk del som efter hand sakta vävs ihop med Nora och Viktors vardag.


Boken är utgiven av Historiska Media 
ISBN: 9789177896586
Antal sidor: 286

Balkong med havsutsikt av Hanna Blixt