Den perfekta pojkvännen av Alexis Hall

En sammanfattning om denna bok i en mening.

För att rädda sitt rykte skaffar Luc sig en låtsas-pojkvän, men frågan är om det verkligen 100% på låtsas?

Vad handlar den om?

Eftersom Luc’s föräldrar är gamla rockstjärnor, så har han alltid varit en offentlig person, Nu 20 år senare, när hans pappa gör comeback, så granskas Luc ännu mer. Han jobbar dessutom för en välgörenhetsorganisation där image är allt för investerarna. När skvallerpressen sprider ett foto på Luc, från en partykväll så behöver han göra nåt åt sitt rykte. Han behöver gå från oseriös, festande playboy, till en seriös vuxen som man kan lita på. Och det är snabbt! Luc’s löser det genom att skaffa en perfekt (låtsas) pojkvän. Vem kan passa bättre i den rollen än advokaten Oliver, som även han skulle kunna gynnas av en (låtsas) pojkvän. Men vart går gränsen mellan låtsas och riktig? och vad händer när gränsen blir suddas ut allt mer?

Vad jag tyckte om boken.

Jag tyckte att boken var bra och väldigt intressant. Det var många olika bi-karaktärer som även om dem själva var platta, hjälpte till att runda ut boken och ge boken lite olika sorters humor. Det är en feelgoodbok som även pratar om obekväma familjesituationer och att det är viktigt att ha ett socialt skyddsnät för att orka med att hantera dessa.
Jag läste boken redan i höstas, på engelska. Då heter den Boyfriend material, såg att den kommer på svenska nu. Jag rekommenderar att ni läser den.


Utgiven av Lovereads
År: 2023
ISBN: 9789188803870
Antal sidor: 400

Engelsk version:
Boyfriend material
År: 2020
ISBN: 9781728206141
Antal sidor: 432

Den perfekta pojkvännen // Boyfriend Material av Alexis Hall