Fröken perfekt av Maria Parkhede 

Sam är en av de stora inom musiken och har i fått i uppdrag att skriva temasången till höstens stora insamlingsgala, som han ska leda tillsammans med sin fästmö, Alexandra. Inför deras bröllop i sommar har hans vänner ordnat fejkad svensexa. En heldag med tråkiga vardagshändelser i Stockholm, som att åka kommunalt och gå på skansen tillsammans med en Lisebergskanin. Under dräkten finns Emma, en ordningssam lågstadielärare, som längtar efter kärleken. Som tur är får hon inte prata som kanin, så det är ingen som vet att det är hon och inte hennes lillebror Linus, under dräkten. Emma längtar tills dagen tar slut, medan Sam verkar ha riktigt kul. När hon lämnar över Sam till hans vänner som planerat värsta festen, blir det inte riktigt som de tänkt.

När sommarlovet tar vid så åker Emma hem till föräldrarna i Järvsö. Det är härlig natur och ett välbehövligt lugn. Plötsligt står Sam där! Han har hyrt ett hus för att få lugn efter sin brutna förlovning och för att jobba klart på musiken till galan. Det är inte så lätt att få ihop det. Emma hjälper till och tar egna beslut, med är det verkligen så bra? 

En charmig feelgood fylld med värme, gemenskap, kärlek och drömmar. Men även förvecklingar, missförstånd och lite svärta. Språket är lätt och miljöerna är vackert beskrivet.  En roman om att man duger som som man är. Och att man är starka tillsammans, både inom familjen och vänskapsbanden. 


Utgiven av Lind & Co 
År: 2022 
ISBN: 9789180184045
Antal sidor: 370 

Fröken perfekt av Maria Parkhede