Från och med nu Martina Haag 

Malin är 55 år, änka sedan ett par år tillbaka med utflyttade barn, så hon känner sig mest ensam. På en nyårsfest möter hon Tanja och de bestämmer sig för att under kommande år uppfylla allt som står på Bucketlist:en.  
Allt ifrån att bli räddad av en brandman, sätta eld på Gävlebocken och stjäla en Gucciklänning till att kyssa en främling i Eiffeltornet skrivs upp. Livet är till för att levas!

När de börjar beta av listan, så blir Tanja sjuk men hjälper ändå till så gott hon kan. Det är Tanja som uppmuntrar henne till att fullfölja listan bokar in Malin på tantrafestival. Malin bockar av ett och annat åt Tanja också när hon ändå håller på. 
Det blir ett intensivt och spännande år, fyllt med glädje och utmaningar, men med ett stråk av sorg. 

Det är fyllt med humor och glädje, ensamhet och vänskap. Boken är lättläst, underhållande och/men ganska kort. Om outgrundlig sorg och att hitta tillbaka till en livsglädje igen. Att bygga upp sitt eget självförtroende och sitt eget jag, efter familjeliv, är inte så enkelt. Men det finns alla möjligheter, bara du vågar ta chansen att verkligen leva! Det blir sällan som man planerat, men oftast blir det ändå bra till slut.  


Utgiven av Piratförlaget
År: 2023 
ISBN: 9789164206602
Antal sidor: 183

Från och med nu av Martina Haag