I hjärtat av Ådala av Åsa Liabäck

Anna återhämtar sig från ett kraschat förhållande och för att komma på banan igen så köper hon en kolonilott i Ådala, i Linköping. Här hoppas hon på en fin sommar och nya vänner.  
Hennes närmsta lott-granne Ragnar har koll på det mesta och gillar att retas med Rigmor, som är områdets ordningspolis. En roll hon har åtagit sig på eget bevåg. Margareta har levt ensam sedan skilsmässan, men har plötsligt blivit kär igen. Och 24 åriga Stephanie, som köpt sin kolonistuga för att fly från sina föräldrar. 

Medan koloniområdet slår ut i blom så spirar både trädgårdsglädje och känslor i Ådala. Oväntad vänskap, svek och hemligheter. Det blir en sommar att minnas.

Jag gillar att det är så stor åldersskillnad på personerna i området, att de är på så olika plats i livet och därmed kompletterar varann. Boken är precis som en feelgood ska vara, allt faller på plats och lämnar en härlig känsla. 
Jag hoppas det kommer fler böcker, för jag vill veta vad som händer nästa sommar på kolonin! En mycket charmig debutroman.


Boken är utgiven av Printz publishing
ISBN: 9789177713821