Medan världen ser på av Anna Larsson

Sara kraschade rejält av stressen i jobbet och hemma, men efter en lång resa i återhämtningens tecken har hon åter landat i Stockholm. Hon jobbar nu som ekonom på ett litet förlag och trivs med den lugna tillvaron. 
Så får Hollywood upp ögonen för Eben, förlagets bästsäljande författare, och när han ska åka till Los Angeles för att förhandla så vill han ha med sig Sara. Han känner sig trygg med henne och hon kan det där med siffror.
Med på mötet är även den tilltänkta huvudrollsinnehavaren, tillika stjärnskådisen John Williams. Han är arrogant och Sara håller sig på sin kant. Eben blir övervädligad och de åker hem igen. Filmbolaget kommer till stockholm och av någon anledning är John med även då. 

Något händer mellan Sara och John och de inleder mycket trevande en relation, men har den någon chans när de lever så olika liv? Går det att hålla hemligt eller hur tar världen emot nyheten om deras relation?

En härligt romantisk feelgood om den där omöjliga kärleken som många drömmer om och som faktiskt emellanåt faktiskt fungerar. Vem har inte tänkt den tanken själv? (Tänk om just HEN skulle träffa mig och vad skulle hända då?) Boken tar även upp det där med kändisskapets baksida som skvaller, mediadrev och paparazzi. 
Och ja – det finns sexscener men de passar in i berättelsen och det går att förutse när det är på gång, så det går att skumläsa lite. 🙂


Boken är utgiven av Bazar förlag
ISBN: 9789180061889