Gammal kärlek rostar alltid av Kristin Brorsson

Julie är föräldraledig med två små och hon känner sig trött och vilsen. Allt gick så fort. Nyss var hon nyförälskad och nu är hon mamma. Hennes man Aron däremot är frånvarande, jobbar mycket och festar mer. Han lever inte riktigt upp till papparollen.

Ebba är singel och längtar intensivt efter den trygghet som familjen ger. Hon träffade Mr Right, men han krossade hennes hjärta och hon har inte riktigt vågat ge kärleken en chans igen. Men så plötsligt står han där- igen. Mr Right. Samma som förra gången och hon blir kär igen. Men så är det det där att han är gift. Fast de ska ju skiljas.. 

Så kommer dagen då Ebbas och Julies hamnar på samma fest och allt ställs på sin spets. 

Helt ärligt tog den här rätt lång tid att läsa. Jag har så otroligt svårt för otrohet.
Boken är välskriven och underhållande med många ämnen som då otrohet, missbruk, medberoende och utmattning. Den har ett bra driv och efter en stund så kom jag in i berättelsen och uppskattade den. Jag gillar det växelvisa berättandet,med Ebba och Julie i vartannat kapitel. Och Aron i bådas historia. 

Det är en bra debutbok och den första i serien om Ebba och Julie. Jag ser fram emot att få möta dem igen.


Boken är utgiven av Lind & Co
ISBN: 9789179035587