Bed and breakfast för lata brudpar av Frida Gråsjö

Bea har alltid gjort det som förväntas av henne. Hon läste till jurist och trivs med jobbet. Hennes lägenhet ligger mitt i stan och har alltid rätt kläder. Det är dock något som skaver och hon saknar någon att dela sin vardag med. Killarna hon matchar med på Tinder håller sällan måttet.  Bea är inte så lite avundsjuk på sin tvillingsyster Cilla, som har gjort precis det hon själv velat och bor nu med sin man, tvillingdöttrar i en villa och försöker starta upp en cateringverksamhet. 

Efter ännu en misslyckad date ser hon en av domarna möta en av stans kriminella på en mörk bakgård och berättar om det för en kollega. Kort därefter blir hon anklagad för att begått tjänstefel och tvingas ta en paus från jobbet.
Hon får av en händelse jobb som trädgårdsmästare på ett B&B samtidigt som hon anmäler sig som vigselförättare, för hon verkligen älskar bröllop. 

När utredningen på jobbet inte får det resultat som Bea förväntar sig, så behöver hon verkligen stå upp för sig själv. Det blir lite obehagligt men hon får hjälp av Cilla och bröllopsfotografen Markus. 
I sin nya vardag så omvärderar hon vad hon egentligen vill göra med sitt liv. Det lutar mer åt trädgård, vigslar än domstolsförhandlingar. Och en helt annan kärlek än hon trott.

En underbar bok som bjuder på sommarkänsla, bröllopsglädje och blommor i massor! Samtidigt som det inte bara är en dans på rosor. Fina beskrivningar av både miljö, karaktärer och relationer med både glädje, humor och allvar. 
Den första boken i serien om familjen Blom i Rosnäs. 


Utgiven av Modernista
ISBN: 9789178937905
Antal sidor: 236.