Fångad av Lotta Luxenburg

Fastighetsmagnaten Peder får ett krav på en lösensumma på 18 miljoner för att hans 27årige son Martin ska överleva. Självklart får inte polisen involveras. Men Peder är tveksam till äktheten i hotet och funderar att det kanske är Martin själv, den struliga sonen, som skickat det för att få loss lite pengar. 
Fallet hamnar ändå hos kriminalarna Nick och Klara som utreder det hela mycket diskret. Hur ska man hitta någon man inte kan berätta att man letar efter?

Det är en jakt mot klockan och hur långt är människan beredd att gå, för pengar? 

Det här är den femte delen i serien om Nick och Klara.
Även om det är några böcker innan, så saknar jag ingen bakgrundsinformation. Så bra! Det är spännande hela tiden och precis när jag tror att det är självklart vad som hänt, tar historien en ny riktning. Snygg dialog, bra karaktärer och en ruskigt bra historia.


Boken är utgiven av Lind & Co
ISBN: 9789180181518
Antal sidor: 280