Cayenne en het kärlekshistoria av Josefine Malmer

Cayenne är både smart och rolig, men ibland går hennes impulsivitet lite för långt. Hon är snart 35, fortfarande singel och trivs med sina två systrar; Småbarnsmamman Cinnamon och snygga Saffron. De är alla tre namngivna av sin matglada, biologiske far Georgios som lämnade dem när de var barn för att återvända till sitt Grekland. 

På en midsommarfest träffar Cayenne den vackre gentlemannen Svante, som hon umgås flitigt med. När allt går lite för fort, får Cayenne panik och rymmer, bort från allt. Hon tar första bästa plan till sin pappa i Grekland, utan att ens hennes systrar vet vart hon tar vägen.
Där tar hennes liv en mycket oväntat vändning som sätter hela hennes liv i gungning. 

Boken är lättläst och trevlig, en härlig feelgood som värmer. Om kärlek vid första ögonkastet och om mellanmänskliga relationer som inte alltid är vad de ser ut att vara. Det är inte helt utan besvärligheter, men fyllt med många skratt. Men om du söker en ‘het’ läsning, så är detta fel bok. Berättelsen är ganska platt, men ibland är det ju precis det som behövs. Jag skulle gärna läst mer om systrarnas olikheter och vilka de är. 


Boken är utgiven av Visto förlag 
ISBN: 9789178854547
Antal sidor: 255