Bokförlaget Gyllendufva av Lilly Emme och Sara H Olsson

När Carl-Johan hastigt dog så står hans hustru Gunilla kvar med det anrika och väl ansedda bokförlaget Gyllenduva. Och med detta en överraskande skuld till banken som måste betalas snarast. 
Gunilla har aldrig haft ett jobb, men hur svårt kan det vara att driva ett bokförlag? Hon får åtta månader på sig för att få företaget på fötter och lönsamt igen. Hon siktar på en nystart, så det första hon gör är att säga upp alla anställda, byta till mindre lokaler och anställa förläggaren Petra. 

Agenten Lena gillar inte Petra, något hon visar med all tydlighet vid möten. När författaren Konrads handskrivna manus visar sig vara försvunnet, så hotar Lena att stämma förlaget. Det finns ett manus som är helt briljant skrivet av en debutant, men varför svarar författaren inte på mejl? Och trots dålig ekonomi så deltar de i Bokmässan i Göteborg. 
Det leder till helt nya möjligheter, kontakter och utmaningar. 

Detta är den första delen i en serie om Kvarteret Kronan, i Stockholm. Det är en rolig, fartfylld och aningens tillspetsad tillvaro som ger många skratt. Fylld med färgstarka karaktärer, värme, vänskap och oväntad kärlek. Jag ser fram emot att besöka nästa företag i området. 


Boken är utgiven på Historiska Media
ISBN: 9789177896685
Antal sidor: 274

Bokförlaget Gyllendufva av Lilly Emme och Sara H Olsson