Svinskytten av Gertrud Hellbrand

Aron vänder sitt gamla liv ryggen och tar anställning som viltvårdare på ett säteri i Sörmlandsskogen där hans uppdrag är att hålla stammen med vildsvin från markerna. Ett stillsamt jobb kan man tänka, men det händer saker i de djupa skogarna. Han försöker ta reda på vad som hände med mannen som hade jobbet före honom och han finner en ledtråd i skogen, men vill han verkligen veta svaret? 
Gården drivs av en hästkiropraktor vars hustru är allvarligt sjuk. Till sin hjälp har han istället Caroline och det är nåt som pågår dem emellan men vad?

Sanja har precis påbörjat sin utbildning vid polishögskolan i Stockholm, med förhoppningen att det ska hjälpa henne att hantera sin våldsamma uppväxt. Det är en ständigt närvarande rädsla att hennes far ska hitta henne, och hennes mamma, i deras nya tillvaro.
En dag ställs allt på sin spets och det blir upptakten till en blodig uppgörelse i den djupa, dimmiga höstskogen. 

Den andra boken i Östgötasviten är, liksom den första Dragoner, fylld med spänning, dödlig fara och höga insatser, i en vacker landsbygdsmiljö. Det är så målande miljöbeskrivning och fint mejslade karaktärer. En tät och välskriven thriller om hur hot och våld kan tvinga vem som helst att göra vad som helst. Hur tar man sig loss från det?


Utgiven av Harper Collins
ISBN: 9789150967395
Antal sidor: 408

Svinskytten av Gertrud Hellbrand