Sommar i Fågelkärr av Ann-Charlotte Persson

Så mysigt att hälsa på i Fågelkärr igen. Den första boken, där våra vänner presenterar sig, heter Jul i Fågelkärr och är en mysig kalenderbok att läsa under december månad.

Sara trivs mycket bra med sitt nya boende hos Fanny och tillsammans jobbar de hårt med att förverkliga deras gemensamma dröm om ett gårdscafé i trädgården. Tillsammans renoverar de stugan som ska bli caféets nav. De syltar, saftar och bakar. I grannskapet bor veterinären Mikael med ett ganska rörigt liv. Hans vägar korsar Saras, som blir charmad och kanske ska hon våga lita på någon igen? Med bekantskapen med Mikael följer både Malin och Jenny.

Emma slits mellan sina två världar; Caféet och sitt liv i hektiska London och kärleken till Niklas och de andra i lugna Fågelkärr. Hur ska hon kunna välja? Att pendla är inte riktigt hållbart i längden. Kan hon verkligen överge sitt älskade café som hon driver i Notting Hill? Vågar hon hoppas på att det kommer att hålla med Niklas? Det är inte alldeles enkelt. Och har hon kommit över Carter helt?

Kärleken spirar för alla inblandade och de kämpar med att våga släppa taget om det invanda och trygga. Boken utstrålar värme och trygghet. I klassisk feelgood-stil så uppstår det en och annan katastrof, några missförstånd och en lagom dos svartsjuka.
Jag hoppas det kommer fler böcker om Fågelkärr!


Utgiven av Lind & Co 
ISBN: 9789180182706
Antal sidor: 382

Sommar i Fågelkärr av Ann-Charlotte Persson