Gott nytt läsår!

Böcker är en fantastisk uppfinning, tycker jag. En bok kan ge trygghet, spänning, kärlek, medkänsla och tröst. Att kunna resa och ta del av andras liv och äventyr, utan att lämna soffan, är lyxigt. Att i böckerna ta del av andras problem ger mig också perspektiv på min egen vardag. Och en möjlighet att låta bli att låsa in mig i mina egna problem.  

Jag vill tacka alla författare och förlag som gett mig möjlighet att odla min läsglädje. Det är en ynnest och jag är så tacksam. Stort tack för all bokpost som trillat in och förgyllt mina vardagar under året. Och ett stort tack till alla följare på instagram, och ni som läser här i bloggen. Jag tycker det är kul att ni läser mina recensioner och inspireras till läsning. 


Jag har under tidigare år skrivit om måluppföljning, så det kanske jag ska göra även idag? Vad hade jag för mål under 2022?
Läsa 100 böcker Jag har läst 81 stycken. Det funkar det med.
Jag har försökt mig på att lyssna på böcker, och det tar lite längre tid. Konstigt nog.
Inte ha mer än fem lästa böcker i högen som väntar på recension. Den är faktiskt svårare än det låter.
Men det är rimliga mål, så jag kör väl vidare på dem.
100 böcker. Och recensera dem efter hand jag läser… 

Jag önskar er ett fantastiskt 2023, med god och magisk läsning!
Gott nytt år!

star glitters with magic text
Photo by Leeloo Thefirst on Pexels.com