Sårbar och superstark av Mia Törnblom

En personlig bok om hur du tar makten över ditt liv. 

Mia har i många år pratat om sitt liv, sina svårigheter och sitt missbruk. Jag har tagit del av flera av hennes böcker och poddar och under 2022 fick jag möjlighet att lyssna på två föreläsningar. Inför dessa läste jag om denna boken, Sårbar och superstark. Det är en bok som hon generöst bjuder på sina egna erfarenheter och de metoder hon använder för att ta makten över sitt eget liv. Hon visar att det kräver mycket styrka för att våga vara sårbar. Men också att det är viktigt att försonas med sitt förflutna, genom att förlåta och gå vidare. Att sätta gränser för vad man accepterar och att släppa skammen, som oftast inte ens är ens egen att bära! 

Det är en bok utan pekpinnar, den är lättillgängligt skriven och det är lätt att förstå vad hon menar. Man behöver inte läsa boken från pärm till pärm, utan det är nästan bättre att dyka ner i det kapitel som kan hjälpa en just nu. 

Mycket bra med en påminnelse om det bara är jag som kan förändra mitt liv. Jag har makten att göra mina egna val, välja mina relationer, hur min hälsa och framtid ska se ut. Det är faktiskt bara jag som kan göra det! Även om det inte är så enkelt som det låter.


Utgiven av Bazar förlag 
År: 2022 (pocket)
Antal sidor: 250
ISBN: 9789180064873

Sårbar och superstark av Mia Törnblom