Pumpkin av Phoebe Nestius

En sammanfattning om denna bok i en mening.

Två unga killar som hatar varandra, blir tvingade att lära känna varandra på nytt.

Vad handlar den om?

Boken handlar om Samson och Devon, två rivaler sen flera år tillbaka. På grund av vad som var tänkt att vara en vänlig handling från Samsons sida, fastnar dem båda i Devons hus i flera dagar, inlåsta av en storm. Vi får följa med när de bryter ner bilderna de hade målat upp av varandra och därmed blir tvingade att inse att dem inte känner varandra. 

Vad jag tyckte om boken.

Boken var väldigt bra men lite långsam i vissa partier, den borde definitivt klassas som “slow-burn*. Jag gillade att se deras olika personligheter och hur deras beteende och attityder mot varandra sakta men säkert förändras under bokens gång.
Boken är skriven på engelska, även om författaren är svensk. Den finns inte utgiven på svenska.


Utgiven av Lava Förlag
År: 2022
ISBN: 9789189484900
Antal sidor: 361

Pumpkin av Phoebe Nestius