Mitt namn ditt blod av Lina Arvidsson 

Sonjas har haft det jobbigt under uppväxten med en pappa som lider av psykisk ohälsa. Det har bara varit Sonja, mamma och pappa, mycket tystnad och inga vänner. Det har tagits  mycket hänsyn för pappans skull. Nu när Sonja är 23 år så bryter hon alla invanda mönster och väljer att plugga på den lokala folkhögskolan. Till sin pappas stora förskräckelse. Tänk om någon pratar med henne, eller om någon gör henne illa?
På skolan får hon flera vänner och känner att varje steg hon tar utanför huset gör att hennes liv blir mer värdefullt. Även om hennes föräldrar kanske inte håller med. 

I en oförklarlig bilolycka omkommer båda föräldrarna och saknaden är enorm. Frågorna är ännu fler. Tillsammans med sina nyfunna vänner reser hon till sin födelesort Bruksvallarna för att få reda på mer om sina föräldrar. Det hon möter är inte bara fina minnen. Medan hon letar i familjens förflutna inser hon att det är något som inte stämmer. Det vilar en stor skugga över hembyn, och över Sonjas liv. 

En mycket spännande berättelse om familjehemligheter, lögner och vad kärlek både kan nära och dränera. Boken är lite lågmäld, men ständigt ligger det något obehagligt och lurar i bakgrunden. Fantastiskt språk och detaljerade beskrivningar av både karaktärer och miljön. 


Utgiven av Lind & Co 
År: 2023 
ISBN: 9789180186193
Antal sidor: 413

Mitt namn ditt blod av Lina Arvidsson

Ett svar på ”Mitt namn ditt blod av Lina Arvidsson ”

Kommentarer är stängda.