Bedårarna av Sandra Eklund

Den förföriska leken

Vid Stockholms universitet pågår en hemlig verksamhet på den psykologiska fakulteten. Det är en grupp studenter som experimenterar kring attraktion och besatthet. Gruppens ledare är Dario, en karismatisk man som är övertygad att man kan manipulera fram attraktion, även om det saknas känslor. Det är en verksamhet som drar in stora pengar på att krossa äktenskap, eller att få rätt person förälskad.

En ung student hänger sig i trädgården hemma hos sin professor, tillika älskare. Hennes syster Andrea vill inget hellre än att hämnas hennes död. Andrea jobbar som skådespelare vid teatern, men har privat alltid haft svårt med anknytning och att visa känslor. Hennes vägar korsar Darios och han ser Andrea som ett perfekt objekt att bevisa sin tes på. Hon dras in i en värld fylld av kärlek, kroppsspråkslära, sex och manipulation. 

Det är en spännande och driven berättelse om hämnd, begär och makt. Om kärlek och att manipulera känslor, till bristningsgränsen. Går det att få vem som helst att bli kär i vem som helst? Och går det att få någon att tappa intresset lika snabbt? Det är intressant att den bygger på befintliga psykologiska teorier och en välskriven djupdykning i mänskligt beteende. 


Utgiven av HarperCollins
År: 2023
ISBN: 9789150975529
Antal sidor: 427

Bedårarna av Sandra Eklund