Det du önskar kan du får av Lucy Cajliden

Tre personer som inte känner varann, men deras liv kommer att vävas samman. 

Nina skickas ut på ännu en modevisning i Europa för tidningen hon jobbar på. I ett mörkt garage, i en märklig situation, hittar hon ett mynt. Det är en Euro från Belgien präglad 1999. Hon tänker att det är just DET myntet som är en lyckoamulett och önskar sig jobbet som chefredaktör, istället för reporter på tidningen.  

Erik vill väldigt gärna ha ett barn, men det ville inte hans förra flickvän. Grabbgänget tar med honom på en fiskehelg och han drar upp gammelgäddan så hittar han en peng i magen på fisken. Det kanske är en lyckoamulett? 

Oscar är kanske inte smartast, men hans toalett i Berlin är ren och fräsch. Hans stora önskan är att hans fantastiska systerdotter ska få fortsätta leva. En dag kommer en mycket stressad man som inte gärna lämnar ifrån sig den enda euro han har.  

Det är en väldigt bra debutroman som är väldigt trovärdig och vacker. Berättelsen bjuder på både skratt, spänning och en hel del tårar.


Utgiven av Visto förlag
År 2023
ISBN: 9789180733366
Antal sidor: 342


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *