Mamman av Cecilia Sahlström & Emma Olofsson

Gruppen del 1

Jens tar livet av sig och kvar står en förtvivlad familj. Malin som bryter ihop. Sonen David distanserar sig från sin mamma. För att få hjälp i och ur krisen tvingar hennes arbetsgivare Malin att gå i terapi, i en grupp med bred variation. Det dröjer inte länge innan hon känner sig trygg och vågar prata om sitt förflutna och oron för sonen. 

När David plötsligt försvinner så ger hon sig ut på Malmös gator för att leta. Det hon hittar får henne att inse att hennes son har ett annat liv än det hon trodde. Hon möter hans flickvän Fariba, som även hon saknar David. Tillsammans fortsätter de ett sökande som avslöjar fler och fler hemligheter. 

Det är en spännande bok om avgrundsdjup saknad och oro. Den tar upp ämnen som rasism och utanförskap. Intressant med avstamp i ett gruppterapirum där det diskuteras trauman och livskriser. Och där det avslöjas både sanningar och lögner. 


Utgiven av Word Audio Publishing
År: 2023 
ISBN: 9789180007993
Antal sidor: 297 

Gruppen Mamman av Cecilia Sahlström och Emma Olofsson