Släpp mig fri av Stina Floden 

Del 2 i serien om Camilla Stensjö 

Livet är otryggt för Camilla som tillsammans med barnen lever på skyddad ort. För även om de tillslut hittade Hedda, så är mannen som kidnappade henne fortfarande på fri fot. Polisen hittar en video på en flicka, inspelad i den lokal där Hedda hölls fången. Nu ber de om hennes hjälp. Vem är flickan? Camilla vill inte utsätta barnen för nya trauman, men de måste bli fria från hennes eget förflutna. Om hon hjälper polisen, kan hon då också stoppa mannen som hotar henne? Det är en spännande balansgång mellan att jaga och att jagas. Vem kan hon lita på?
Hon vill inget hellre än att slå sig fri och hon är beredd att göra nästan vad som helst för att kunna landa på en trygg plats, så de kan läka som familj. 

Boken är en grymt spännande berättelse med skrämmande detaljer. Det är rädsla, obehag och utsatthet, men det är också vänskap, kärlek och upprättelse. En fantastiskt bra uppföljare med korta kapitel som växlar mellan karaktärerna och ger ett enormt driv och tempo i berättelsen. 
Den första boken heter Nu dör vi och du bör läsa den först.


Utgiven av Bokfabriken 
År: 2023
ISBN: 9789180312493
Antal sidor: 393

Släpp mig fri av Stina Flodén