Med dig är jag allt av Tess Williamsson 

Dödens saga, del 3 

Sinud är inte var det en gång var. Det är massor av demoner överallt, även om de på vissa platser verkar leva sida vid sida med människorna. Elian fortsätter leta efter de tre symbolerna som behövs för att befria alla Gudarna. Vid sin sida har hon den beskyddande Aeric, men han börjar känna hur tiden kommer ikapp honom efter att de lämnade Alba. Inom Eilians trängs de nya krafterna, tillsammans med passionen och saknaden av Devlin. 
De möter vänner som slår följe med dem en bit på vägen. De möter gamla vänner som de ångrar att de återser. Och de möter demoner, horder av Julians demoner. Även om Julian har tagit över mörkret från Devlin och nu härskar i underjorden så tror han fortfarande att hans mamma är harmlös. Tur att han har Kol som fortfarande kan komma henne nära. Men var står Kols lojalitet? 
Det är en intensiv bok med mycket strider, kärlek och letande. Kommer hon hitta det hon behöver för att befria alla gudarna och därigenom kunna förhindra att mörkret och demonerna tar över helt. Kommer Gudarna återigen vaka över världen och ge henne möjlighet att förenas med sitt allt? 

Vad tycker jag?

Boken binder ihop serien bra och både karaktärer och miljöer är detaljerat beskrivet. Jag har fortfarande svårt för att Elian är så kärleksfull med så många olika män, även om det är nedtonat i denna delen. Något jag saknade var ett intro, något som berättade vad som hänt och var vi är i berättelsen när bokens första kapitel tar vid. Det tog en stund innan jag kom in i världen igen.

Utan dig är jag inget
Dödens saga – Saknad


Utgiven av Cookies n Dragons 
År: 2023
ISBN: 9789198857498
Antal sidor: 358

Med dig är jag allt av Tess Williamsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *