Döden runt hörnet av Lotta Luxenburg

Vanessa kämpar med att få sin secondhand butik vid Karlaplan att gå runt. Hon får lite hjälp och mycket sällskap av den något udda familjen. Väninnan/kunden Juliette kommer förbi med hunden Napoleon varje dag och Vanessa ser henne snart som en god vän. Helt oväntat får Vanessa ett castinguppdrag till en TV-produktion från sitt gamla jobb. Ett roligt uppdrag och ett bra att dryga ut kassan med. Men det blir lite mycket att hinna med.
Hennes ex Kristoffer väntar barn med sin nya, men har fortfarande känslor för Vanessa. Vad känner hon för honom, egentligen?
När brodern Viktors dotter Ofelia försvinner sovandes från sängen, inser hela familjen att någon vill dem något ont. Vem är det som är ute efter att skrämma, eller skada, dem? Vanessa kontaktar polisen Henrik, som hon träffade i förra boken, och kemin dem emellan är fortfarande stark.

En mysdeckare som utspelar sig i Stockholm och är fylld med humor, vänskap, spänning och kärlek. Den första boken i serien heter Döden i röd klänning och den bör du läsa först. 


Utgiven av Lind & Co
År: 2022
ISBN: 9789180185202
Antal sidor: 298

Döden runt hörnet av Lotta Luxenburg