Sommarhuset på stranden av Sarah Morgan

Joanna lever fortfarande i skuggan av sin före detta man även om det är över ett år sedan de skilde sig. Han är kändiskocken Cliff och de driver hans företag tillsammans. Han har varit allt annat än trogen under deras äktenskap och tillslut orkade hon inte mer. En morgon är hans namn åter över alla nyheter; Cliff är död i en bilolycka och Ashley, den unga kvinnan som sitter med i bilen, överlever. Dessutom är Ashley gravid!
Utanför tomten hos Joanna kryllar det av skvallerpress som vill se och höra hur hon reagerar på nyheten. 

Joanna smiter förbi pressen, hämtar upp Ashley på sjukhuset och åker vidare till Silver Point. Den lilla kuststaden där hon är uppvuxen, men lämnade hastigt när hon var 20ish. Hon har inte varit där sedan dess och nu tvingas hon möta sitt förflutna hon lämnade bakom sig: Strandcaféet, bokhandeln och barndomshemmet som hon genom åren har rustat upp till en exklusiv strandvilla. Vännerna hon hade och Nate, pojken hon en gång älskade, har vuxit upp till en man. Det uppstår en oväntad och varm vänskap mellan Joanna och Ashley och tillsammans stärker de varandra, när de tar sig igenom sommarens utmaningar tillsammans. 

Det är en underbar feelgood som spänner över hela känsloregistret. Sorg, avund, ilska. Rädsla, styrka och glädje till vänskap, kärlek och tillit. Så härlig sommarbok!

Den bästa sommaren är en annan härlig sommarbok av Sarah. 


Utgiven av Harper Collins
År: 2023
ISBN: 9789150975468
Antal sidor: 360

Sommarhuset vid havet av Sarah Morgan