Den frusna polisen av Olseni Hansen 

Ystadmorden, del 1 

Frank har svårt att hantera att frun dog för ett halvår sen. Istället för att gå och prata med psykolog, gräver han ner sig i jobbet som kriminalkommissarie. Franks far, Gösta, ringer i panik en dag för han har hittat ett lik i en andelsfrys som tillhör en av hans vänner. Det är startskottet för en utredning som kanske inte riktigt håller sig innanför ramarna. Milt sagt. Frank är bekymrad över sin hunds mående och det är även Gösta och hans vänner, som utnyttjar Franks hus på dagarna när han är på jobbet. Det är ju en utmärkt plats att spela kort på, även om inte Frank är medveten om besöken.
Mitt i allt flyttar hans dotter Sara hem, och det är inte helt utan problem. Svårt att vara förälder och barn, när båda är vuxna. När Gösta plötsligt bestämmer sig för att flytta in hos Frank, han också, så är det allt annat än lugnt i huset. 

Det är en skruvad mysrysare, som är fylld med humor, tokigheter och märkliga händelser.  Jag har läst några av Olseni/Hansens tidigare deckare som utspelar sig i Falsterbo. Denna  är i samma stil, även om det är en ny kust och ett gäng nya karaktärer. 

Mord i Falsterbo: 
Badhytten
Strandhotellet


Utgiven av Lind & Co
År: 2023
ISBN: 9789180186094
Antal sidor: 341

Den frusna polisen av Christina Olseni och Micke Hansen