Fadern av Pia Kask

Sista delen i triologin om Hannah Fors.
De andra delarna är Bestraffaren och Älskaren.

I Wästholm hittas en manlig väktare avrättad. På honom sitter en lapp med texten “till mitt hjärta från pappa”. Inom kort så har det skett ytterligare två liknande mord.

Rollins utredningsgrupp hittar snart en gemensam nämnare . Männen är anmälda för våldtäkt, men deras åtal blev nedlagt. Vem är det som tar sig rätt att agera både domare och bödel?  Rollins kämpar på mot sin sjukdom. Hon blir bara i sämre skick, samtidigt som hon är pressad av nykomlingen Emelie Gren. Hon och övriga teamet fortsätter ställa frågor kring det gamla fallet om Julia Sommar och Jack Ström. Varför kan inte Emelie låta bli det? 

Det kommer mer och mer information kring Hannahs förflutna och privatlivet får ta mer plats. Att hennes pappa, seriemördaren Jack Ström, dyker upp är tydligt redan på bokens titel. Han rymmer från fängelset och hon får polisbeskydd. Överlever Hannah sin far? 

Mina tankar

Jag gillar den svarta humorn och intrigen som hela tiden bjuder på nya överraskningar. När jag precis listat ut hur allt hänger ihop, händer det nåt som kullkastar allt. Och DET slutet!
Det är mycket detaljer som fördjupar historien och gör boken rikare och mer levande. Det är intensivt, spännande och det är svårt att lägga bort boken. 


Utgiven av Hoi förlag
ISBN 9789176971895