Det stulna livet av Charlotte S Bergenwitt 

Tredje delen om Chandi och Elina. 

När Chandi väl kommer på att det var länge sen hon hörde från Elina blir hon orolig. Själv får hon ingen kontakt och när polisen tar sig in i lägenheten, finns det tecken på strid. Mår Elina bara dåligt igen, eller har det verkligen hänt henne något? Det inleds ett intensivt arbete och när Chandi tar kontakt med Sara, Elinas vän, så försvinner även strax därefter. Är det bara en slump? 

Vi får även följa Elina där hon är tillfångatagen. Hon har svårt att hantera situationen och det dröjer inte länge innan hennes alterego Simone tränger undan Elina och tar över. Det är en kamp, en jakt och det finns en liten förhoppning om överlevnad. Vad är det för ställe de hamnat på? Vem vågar hon lita på? 
Kommer Simone kunna rädda dem och kommer Chandi lotsa sig fram genom alla olika ledtrådar som inte verkar leda åt samma håll?

Det är en spännande, rå bok om överlevnad, övergrepp, utsatthet och psykisk ohälsa. Om hämnd och en kamp för att finna sanningen. Men även om polisarbete, vardag, vänskap och trygghet. För att hänga med och förstå vissa delar behöver du ha läst de tidigare böckerna: 
1 – I ljuset dansar skuggor
2 – För hennes skull


Utgiven av Storyside
År: 2023 
ISBN: 9789180841139
Antal sidor: 436

Det stulna livet av Charlotte S Bergenwitt