Villovägar av Lilly Emme 

Skrivsystrar del 3 

Skrivsystrarna är Katie, Emma, Amanda och Jade. En kvartett vänner i London som alla har kommit olika långt i sitt mål att bli författare.
Jade Love är stor stjärna i Storbritannien. Hennes romanceböcker i riddarstil, om sir Drake och lady Cecilia toppar alla listor och det är dags att ge sig ut på en bokturné. Agenten har fixat en lyxig minibuss som ska ta teamet på deras resa. En reporter jagar efter dem och hotar att avslöja Jades stora hemlighet. Något som bara Skrivsystrarna vet om. Hon är övertygad om att hennes karriär kommer få ett abrupt slut om det kommer fram, så hon har svårt att njuta av glädjen i att möta alla jublande läsare. 
Jade har haft en jobbig uppväxt, som fortfarande påverkar henne. Pojkvännen kommer och går lite som han vill och dessutom gnäller han över att det går bra för henne.
Och tänk om någon kom på var hon får sin inspiration till böckerna ifrån. 

En varm och härlig bok om att våga stå upp för sig själv. Om tillit, mod och kärlek. Och böcker i en bok. Kan det lixom bli bättre?
Att boken tar upp ämnen som alkoholism, medberoende och skammen att ha en tuff barndom är fördjupande och en bra kontrast till det enklare, roliga och flärdfulla. 

Det är den tredje boken om Skrivsystrarna, nu är det bara Amanda kvar att skriva om. De andra kan du läsa mer om i Utloggad, (Katie) och Skrivkramp (Emma). 


Utgiven av: Historiska Media
År: 2023 
ISBN: 9789180502344
Antal sidor: 298

Villovägar av Lilly Emme